OKC Abrašević i Street Arts Festival traže social media managera

OKC Abrašević i Street Arts Festival Mostar raspisuju konkurs za community i social media managera za angažman na tromjesečnom projektu u periodu maj/svibanj – avgust/kolovoz.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani sa područja Mostara koji imaju afinitet ili iskustvo na području marketinga i PR-a na društvenim mrežama i medijima.

Traže se osobe koje imaju izraženu sposobnost za visok nivo organizacije, multitasking, komunikaciju, proaktivnost, kreativnost u pisanju i odlično poznavanje engleskog jezika.

Tvoji zadaci će biti:

● Upravljanje i administracija profila na društvenim mrežama

● Osmišljavanje, kreiranje i optimiziranje online marketing kampanja ( Facebook i Google Ads)

● Osmišljavanje, kreiranje sadržaja za društvene mreže i moderacija komunikacije (Facebook, Instagram)

● Izrada vizuala za događaje

● Izrada kratkih videa s događaja, možeš snimati i mobitelom

● Komunikacija s lokanim medijima

● Pisanje članaka, objava i blogova za potrebe društvenih mreža, digitalnih i drugih medija

● Obrada fotografija i materijala za digitalne medije

● Izrada redovnih izveštaja o uspješnosti marketinških kampanja, kao i detaljna interpretacija i preporuke za dalju optimizaciju i usklađivanje marketinške strategije

Svi kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani, te će dobiti testni zadatak na osnovu kojega ce se izabrati jedan kandidat. Osoba koja bude angažirana također će po završetku projekta biti uzeta u obzir za nastavak suradnje u budućnosti.

Ukoliko vidite sebe kao člana našeg tima, molimo Vas da svoj CV i motivacijsko pismo (do 100 riječi) dostavite elektronskim putem na mail info@okcabrasevic.org .

Natječaj ostaje otvoren do 18.05. 2021.