AbrašRadio

Novi medij za bolje društvo

Mostarski stand up u Abraševiću – Miranda Lončar & Omer Hodžić

Na redu je još jedna večer stand up komedije na otvorenoj sceni OKC Abrašević. Nakon gostovanja brojnih stand up komičara iz regije i uspješne sezone stand upa u Mostaru, na red su došle domaće snage kako bi na jesen mogao otpočeti novi ciklus.

A domaće snage?

AbrašRadio OKC Abrašević Mostar
Miranda Lončar: samostalna: sama, stalno

Miranda Lončar za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka.

Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima. Rođena Mostarka i u svojem je gradu ostavila komičarski utisak. Nakon što je pokrenula lokalnu stand up scenu, prepustila ju je novoj generaciji komičara koji je sada njeguju i paze, a ona je došla, pogađate, u Zagreb.

207641 04fe793ea3b445a0b2a3f4e194b35744~mv2 d 6000 4000 s 4 2 Mostarski stand up u Abraševiću - Miranda Lončar & Omer Hodžić
Omer Hodžić: 1/3 Onomatobleja

Omer Hodžić je stand up komičar iz Mostara. Sa 26 godina i s preko 500 nastupa širom Balkana, a bome i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike. Uređivao je i vodio prvu bh društvenopolitičku satiričnu TV emisiju ‘Monty Dayton Show’.

Trenutno je član mostarske satirične skupine Onomatobleja s kojom uređuje i vodi istoimenu radijsku emisiju na AbrašRadiju u sklopu programa ‘Drugo ime za slobodu’, te s kojom nakon uspješne predizborne satire ‘Izborna smutnja’ prošle godine trenutno radi na novoj predstavi. Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

FB event: https://www.facebook.com/events/319257842153767/

image 196 Mostarski stand up u Abraševiću - Miranda Lončar & Omer Hodžić

Cijena karte za ovaj domaći derbi je 5 KM, a možete svoju rezervirati putem broja 063 477 188, ili emaila: udruzenjestandup@gmail.com

OKC Abrašević 2022 | Newsphere by AF themes.