Urnebesna predstava “Tražim muža” stiže u Mostar

Urnebesna predstava o muško-ženskim odnosima “Tražim muža” u izvođenju glumice Jelice Brestovac gostuje u Mostaru povodom Dana žena.

Predstava će se u Mostaru odigrati u četvrtak 9. ožujka 2023.godine s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.

Ulaznice za ovu hit predstavu potražite na blagajni Kosače svakim danom od 13 do 19 sati li na sustavu kupikartu.ba Predstava ”TRAŽIM MUŽA” je monodrama kabaretskog tipa, a rađena je po tekstovima Duška Radovića.

Tema predstave su muško-ženski odnosi. Kroz nekoliko različitih ženskih likova vidjet ćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu. Shvatit ćemo da ”muškarci kakvi god da su, žene će ih uvjek voljeti”.

To je vječita igra iz koje niko ne izlazi kao gubitnik! Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim faktorom zavođenja.

Tijekom cijele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželeti da baš ON bude “TAJ”.

Koreografiju za ovu predstavu radila je Natalija Božić, Režija i glumu potpisuje Jelica Brestovac.