Evo što se očekuje na ovogodišnjem Adventu u Mostaru

Foto: Bljesak.info

Program sukreiran uz sudjelovanje građana na ovogodišnjem mostarskom Adventu donijet će bogate aktivnosti uključujući kulturne, umjetničke, obrazovne i animacijske nastupe.

Punim sjajem mostarske ulice zajedno sa središnjim dijelom šetališta te parka Zrinjevac zasjat će u desecima tisuća lampica u prvim danima prosinca,piše bljesak.info.

Velik broj izvođača u živom programu zabavljat će publiku već od 15. prosinca.

Osim zanimljivog programa svakodnevnih koncerata brojnih lokalnih i regionalnih izvođača, dnevni program za najmlađe u zabavnom i edukativnom smislu bit će poboljšan u odnosu na prethodne godine.

Prošlogodišnji advent je u turističkom smislu ostvario najbolji rezultat što je dokazao i rekordan broj noćenja u gradu tijekom održavanja manifestacije. Tim više, Advent u Mostaru pokazuje velik potencijal stvaranja turističkog brenda, zanimljivog za turiste cijele regije.

Grad Mostar svjestan organizacijskog izazova priprema projekt održavanja i rekonstrukcije lokaliteta na kojem se odvija Advent i doček Nove Godine kako bi nakon održavanja manifestacije lokalitet zasjao u novom ruhu i bio ugodan za boravak svih građana Mostara.