Hausica kulturica Special Edition: ‘Mostar Bus Party’

Dizajn: Ivan Ica Bogdan

Kolektiv EnRoute sprema posebno izdanje Hausice kulturice. U subotu 3. juna, gradski autobus ‘harmonikaš’ bit će mobilna party soba, a kako najavljuju iz EnRoute, bit će to ‘velika avantura’ i ‘najluđa glazbena vožnja u gradu’.

Party na točkovima prolazit će gradskim ulicama, donoseći sa sobom pozitivne vibracije i kvalitetnu elektronsku glazbu za koju su zaduženi DJ Bobi i Lubnya.

Ulaz na party je besplatan, ali ulaznice su ograničene. Slijedom toga, kako biste imali priliku prisustvovati ovom događaju, održava se izvlačenje putnika putem ostavljanja komentara na Instagram objavi EnRouta kojeg možete naći na ovom linku.

Ovaj događaj podržan je kroz projekat ‘Mostar – Prostori koji pokreću’, a kojeg financira vlada Ujedinjenog Kraljevstva.


Projekt „Mostar – Prostori koji pokreću“ finansira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva. Nositelj projekta je People in Need (PIN), češka neprofitna, nevladina organizacija koja pruža humanitarnu i razvojnu pomoć u više od 30 zemalja širom svijeta. Zajedno sa PIN-om, ravnopravni članovi konzorcija su Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokratije Mostar (LDA Mostar) i Nešto Više (NV).