MoParking uvodi “Pauk službu” i kazne za uništavanje javne površine

JP Mostar Parking je u toku Božićno-novogodišnjih praznika radio nadogradnju parking sustava i mobilne aplikacije, koju privodi kraju.

Kako navode iz tog poduzeća usluga parkinga može se koristiti na parkomatima i SMS uslugom za sve operatere.

“Uskoro će biti dostupna i nova mobilna aplikacija, s novim dizajnom i funkcionalnostima, lakšim, bržim i jednostavnijim načinima plaćanja i nekim potpuno novim mogućnostima. Vaše mjesečne i godišnje parking karte ćete i dalje moći produživati i kroz novu mobilnu aplikaciju, a do tada to možete napraviti na jedan od već poznatih načina: mobilno bankarstvo, pošta, banka ili u prostorijama MoParkinga”, navode iz tog poduzeća.

Ističu da u 2023. godini Mostar Parking kreće s novim aktivnostima koje će parkirališta, a posebno zelene površine, trotoare i druge javne površine učiniti urednijima i prohodnijima.

“MoParking uskoro kreće s Pauk službom, tako da će svi oni koji su do sada neovlašteno zauzimali i uništavali javne površine koje nisu predviđene za parking biti adekvatno sankcionirani. Trenutno smo u fazi tehničkih priprema. To je također jedan od razloga zašto je nadogradnja sustava rađena u ovo vrijeme”, pojasnili su iz MoParkiga.

O svim daljnjim novostima će, kako ističu, blagovremeno obavijestiti građane putem službene web i Facebook stranice Mostar Parkinga.