Online infosesija: MOCTOBI XERCEGOVINE 2020

Projekt ‘MOCTOBI XERCEGOVINE‘ inspiriran je bogatstvom kulturne i prostorne geografije, kao i zaboravljenim gospodarskim i kulturnim rutama našeg podneblja. U želji za revitalizacijom, ali i otkrivanjem do sada nezabilježenih priča o Hercegovini, OKC Abrašević i AbrašRadio iz Mostara u suradnji s portalom Direkt iz Gacka pokrenuli su medijsko-edukativnu platformu čiji je zadatak okupiti mlade ljude zainteresirane za istraživanje i očuvanje zajedničkih predaja i znanja o antropološkoj, kulturnoj i geografskoj specifičnosti ovog prostora.

Inicijalna želja bila je obići sedam gradova Hercegovine, no digitalni alati komunikacije unutar kojih, zbog okolnosti, zasad djelujemo, pokazali su se jednako, ako ne i više uspješnim po pitanju održavanja infosesija o projektu – okupljanja zainteresiranih i predstavljanja samog projekta.

Njima se namjeravamo koristiti i u nastavku:

Online infosesija (#2) o projektu održat će se u utorak, 21.4. s početkom u 17:00h na platformi Zoom.

Zainteresirani se mogu prijaviti i dobiti link mailom na: info@okcabrasevic.org ili abrasradiomostar@gmail.com

Program prvog ciklusa MOCTOBA XERCEGOVINE sastoji se od niza teorijskih predavanja, te praktičnih radionica oblikovanja priča i izrade medijskih sadržaja, koji će do jeseni biti distribuirani medijskim prostorom. Više detalja na samoj infosesiji!

Poziv za učešće u projektu još uvijek je otvoren, a zainteresirani mogu se prijaviti slanjem svojih podataka (CV, motivacijsko pismo) na mail info@okcabrasevic.org

Projekt je podržan od strane BHRI-ja.