Pogledajte kako će izgledati olimpijski bazen u Mostaru

“AAA Group”, firma na čelu projekta “Olimpijski bazen u Mostaru”, na svojoj Facebook stranici objavila je fotografije kako bi projekt trebao izgledati nakon završetka radova.

”Objavljujemo prvi put projekt koji s ponosom privodimo kraju i pripremamo se za skori početak radova”, naveli su.

Foto: AAA Group

Edin Prašo, direktor Direkcije za izgradnju kulturno-sportskog centra u Mostaru za Avaz je rekao kako bi izgradnja trebala početi do 1. lipnja.

Prašo je rekao da je izrada glavnog projekta podijeljena u dvije faze. Projektant je do 15. ožujka, do kada je, prema ugovoru, bio rok, završio prvi dio, nakon čega se, u skladu sa zakonom, mora provesti procedura ispitivanja tržišta, piše bljesak.info.

”Vjerujem da će taj posao biti okončan do 1. lipnja, a nakon ispitivanja tržišta idemo u raspisivanje natječaja za odabir izvođača radova. Također, paralelno radimo na izmještanju objekata na samoj lokaciji, potpisan je ugovor s građevinskom firmom ”Visak” kako bi do 1. lipnja imali, da tako kažem, čistu lokaciju”, rekao je Prašo.

Podsjetimo, u kolovozu prošle godine čelnici Mostara i Vlade Federacijie, nazočili su svojevrsnoj ceremoniji početka radova na lokalitetu u Južnom logoru.