Repetitor u Abraševiću: U susret koncertu (Razgovor s Borisom Vlastelicom)

Repetitor je alternativni garažni rok / post-pank trio iz Beograda koji je prešao na hiljade kilometara i izgradio reputaciju benda koji svaki pravi rokenrol sladokusac mora da čuje. Ritam nabijen energijom ukombinovan sa Borisovim režećim glasom dovešće vas do momenta kada ćete poželjeti da zaurlate da bi ispustili sav adrenalin prikupljen u sebi. Do sada su nastupali u klubovima i festivalskim binama u preko 20 zemalja Evrope, ali i u Rusiji i Kini. Izdali su četiri studijska albuma “Sve što vidim je prvi put”, “Dobrodošli na okean”, “Gde ćeš” i “Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji” i osvojili brojne top – liste i primili odlične kritike.

Pred odgađani i dugoočekivani koncert u Abraševiću, razgovarali smo sa frontmenom grupe Borisom Vlastelicom. Repetitor imaju velika očekivanja od skorašnjeg mostarskog nastupa, jer je to koncert koji dolazi nakon određene pauze koja uvijek remeti život banda koji se prije svega svirački potvrđuje. Sa Borisom smo razgovarali o pauzama, albumu Prazan prostor koji može i da ne postoji, o mogućim promjenama i budućnosti slobodnih prostora.

Repetitor se nakon dugog čekanja i brojnih odgoda 4. februara 2022. napokon vraća na scenu OKC Abrašević. Ovim povodom razgovarali smo s frontmenom benda Borisom Vlastelicom.

Poslušaj:

Facebook event: Repetitor u Abraševiću