Adventske kućice u Mostaru otvorile vrata

U Mostaru su u nedjelju u sklopu manifestacije Advent otvorena vrata oko 30 kućica sa sadržajima od gastronomske ponude s raznovrsnim delikatesama do kreativnih rukotvorina i unikatnih suvenira koji su ispunili ukrašeno mostarsko šetalište i gradski park.

Iako je kiša padala većinom dana, to mnoge stanovnike grada na Neretvi nije spriječilo da uživaju u prazničnoj oazi u centru grada.

Muzički dio programa počinje 15. prosinca koncertom Ivana Zaka, a kroz 18 dana svakodnevno će nastupiti po nekoliko bendova koji će zadovoljiti različite glazbene ukuse posjetitelja.

Sami doček Nove godine otvorit će grupa Gabrijel u 21 sat, a građane Mostar i njihove goste će u 2023. godinu uvesti Željko Bebek sa svojim bendom, dok će dan poslije na pozornici biti Adi Šoše i grupa Twist.

Za najmlađe će uz brojne sadržaje, od klizališta, glazbenih i plesnih aktivnosti do druženja s mađioničarima, ove godine tokom manifestacije lunapark biti potpuno besplatan te će za njih biti posebno organiziran doček Nove godine uz prigodne programe.