Betlehemska crna ovca u Lutkarskom kazalištu Mostar

Ovaj tjedan u Lutkarskom kazalištu Mostar možete pogledati djeci omiljenu predstavu Betlehemska crna ovca. Predstava će se igrati u dva termina, u petak 16. prosinca u 18 sati i u subotu 17. prosinca u 11 sati.

Betlehemska crna ovca govori o maloj ovčici Ružici i njezinoj obitelji, o zloj zmiji i o tome kako je Ružica darivala ”malo ljudsko janje” koje se tek rodilo… Drago nam je da je baš u našemu kazalištu bila praizvedba teksta Betlehemska crna ovca autorice Livije Kroflin davne 2004. godine. Premijera predstave u režiji Zvonka Festinija bila je 3. prosinca 2004. na Maloj sceni HNK a predstava od tada svake sezone u blagdansko vrijeme oduševljava nove naraštaje djece.

U predstavi igraju Jadranka Popović-Miljko, Marta Haubrich, Tibor Oreč, Ivan Nevjestić, Anela Planinić Škutor, Ana Ljubić i Dino Gluhović. Predstava traje 40 minuta, prigodna je za djecu iznad 3 godine, a cijena ulaznice je 4 KM.

Broj posjetitelja ograničen tako Luktarsko kazalište Mostar preporučuje da svoje mjesto osigurate rezervacijom putem njihove web stranice.