Gostujuća predstava “Noć čarobnih pahuljica” u Lutkarskom kazalištu Mostar

U Lutkarskom kazalištu Mostar ovoga tjedna publika će imati priliku pogledati
gostujuću predstavu Malog teatra “Noć čarobnih pahuljica”.

Predstavu možete pogledati u Lutkarskom kazalištu Mostar 10. veljače (petak) u 18 sati i 11. veljače (subota) u 11 sati.

“Noć čarobnih pahuljica” je predstava o prijateljstvu, ljubavi i – malo čarolije! Dino i Iva, brat i i sestra dijele sobu i – igračke. Ili ne? Dino baš i ne voli dijeliti igračke. Ne voli se, zapravo, ni igrati sa svojom mlađom sekom. A čini se da i previše vremena provodi na mobitelu i pred televizorom. Što njegova sestra može učiniti da to promijeni? Iskoristiti čaroliju pahuljaste noći i pozvati u pomoć šašavog klauna Šiška i mudrog vilenjaka Vikija! 

“Noć čarobnih pahuljica” je interaktivna, zabavna i poučna predstava Maloga teatra u kojoj mogu uživati najmlađi, oni malo stariji i još malo stariji!  Tekst predstave potpisuje Tina Laco, a glume: Kristian Pandža, Ivo Krešić, Tina Laco, Nikolas Laco, Tea Pandža i – papagaj Piko! 

Cijena ulaznice je 4 KM. Budući da je broj posjetitelja ograničen zainteresirani se mole da svoje mjesto osiguraju rezervacijom putem web stranice lutkamo.com.