Koncert Simona Cheneta u OKC Abrašević

Dvorište OKC Abrašević 21. augusta s početkom u 21:00 sati spremno je za Simon Chenet Trio. Crpeći niz utjecaja uključujući swing, afro-latino, surf-rock i musette, njihova instrumentalna glazba postavlja ton melodičnog putovanja koje vas poziva da istražite nova područja zvuka.

Kako se noć zahuktava, zarazni groove Trija preuzima sve više i naći ćete se kako plešete uz neodoljive ritmove. Njihova predanost otvorenosti, znatiželji i potrazi za zadovoljstvom blista kroz njihovu glazbu, stvarajući doista jedinstven i simpatičan svemir koji ne želite propustiti.

Uzbuđenje tu ne prestaje. Triju se na pozornici pridružuje francuski pjevač Thomas Sé u prvom dijelu koncerta, nakon čega će uslijediti naelektrizirani ritmovi DJ-a Mojita Satanasa kako bi zabava trajala cijelu noć.

Pripremite se da vas oduševi glazba Simon Chenet Tria, globalne senzacije koja je krasila pozornice velikih festivala diljem svijeta.

(K19 – OKC Abrašević)


Projekt „Mostar – Prostori koji pokreću“ finansira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva. Nositelj projekta je People in Need (PIN), češka neprofitna, nevladina organizacija koja pruža humanitarnu i razvojnu pomoć u više od 30 zemalja širom svijeta. Zajedno sa PIN-om, ravnopravni članovi konzorcija su Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokratije Mostar (LDA Mostar) i Nešto više