Nasmijte se uz Arijanu Čulinu u Kosači

Sve svekrve zanima kako im nevista hrani sina i sve suside zašto si se vratila u 4 ujutro, stand up
Arijane Čuline „Disco baba“, stiže 26. siječnja 2023. u Hrvatski dom herceg Stjepan Kosaču, s početkom u 20 sati.

Monologe kroz koje na njezin, poznat – komičan ali iskren način progovara o starenju, muškarcima, djeci, ženama koje svim sredstvima nastoje sačuvati mladost, susjedama, samopomoći, presijeca poznatim hitovima 80-ih koji su obilježili njezinu mladost.

Riječi pjesama su na komičan način prilagođene tekstu tako da cijela predstava još više ima naglasak na satiri s kabaretskim štihom.

Radi se o ženi koja je zašla već u neke godine i lamentira o svemu što joj se događalo i situaciji u kojoj se nalazi. Pravi rezime prohujalih godina raspravljajući o tome kako je danas gotovo zabranjeno ostarjeti, o muškarcima kojima opada interes za starijim ženama, djeci koji zanemaruju roditelje i sve teže postaju samostalni, općenito o modernom vremenu koje se razlikuje od onoga u kojem je odrastala, izlazila, družila se, doživjela prve ljubavi i na koje je asocira disko glazba tog vremena.

Ne propustite se nasmijati i kupiti ulaznice na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 18 sati. Sve informacije na broj 063/940-584.