Sara Renar u Mostaru: Prenošenje muzičkih iskustava mlađim generacijama

Sara Renar je nagrađivana umjetnica, kantautorica i diplomirana arhitektica. Njena glazba može se opisati kao ‘mješavina eksperimentalne, indie glazbe i pop melodija s elektronskim i dramatskim elementima’. Iza sebe ima već pet albuma, a aktualni Šuti i pjevaj objavljen je 2021. godine za Croatia Records.

U sklopu svoj posjeta Mostaru, u nedjelju, 12. juna u Američkom kutku održala je predavanje na temu Osnove menadžmenta muzičke karijere, što se nastavilo kao neformalno druženje u prostorijama udruge Rezon, a posjet je zaokružila koncertom u dvorištu OKC Abrašević. Druženje sa Sarom Renar u Mostaru zajednički su organizirali Američki kutak Mostar, K19, OKC Abrašević, Udruga Rezon, Muzički Centar Pavarotti, Mostar Rock School i Klub 27.

Unatoč gustom rasporedu, Sara je izdvojila vrijeme i za naš radio. Razgovarali smo o značaju pomenutog predavanja, dojmovima s druženja s Mostarcima te o albumu Šuti i pjevaj i daljnjim planovima u karijeri.

🎙️ Razgovarao Nikola Rončević

🔉 Muzika:
🎹 Sara Renar – Hana je već dugo budna

👂 Poslušaj: 👇


Projekt „Mostar – Prostori koji pokreću“ finansira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva. Nositelj projekta je People in Need (PIN), češka neprofitna, nevladina organizacija koja pruža humanitarnu i razvojnu pomoć u više od 30 zemalja širom svijeta. Zajedno sa PIN-om, ravnopravni članovi konzorcija su Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokratije Mostar (LDA Mostar) i Nešto više