Šestojanuarska noć DJ setova: Lobo Tomski + Zagintosh & DJ Jozo + Bobi

Pripremite svoje čulo sluha za noć jedinstvenih DJ setova u Mostaru!

U petak, 6. januara odabrana je posebna postava lokalnih DJ-eva koji će svirati različite zvukove po kojima su prepoznatljivi. Plesat će se na čak tri lokacije u jednoj večeri (Klub 27, K19 i Night Bar ”Duradžik”), uz već određen timetable te ujedno više opcija za odabir. Pored audio iskustva, uloženo je mnogo truda za stvaranje vizuelno upečatljivog iskustva, stoga budite spremni da uronite u prizore i zvukove noći.

LOBO TOMSKI – 18 h @K19

U Abrašu, u samom centru čudnog Grada, uz cestu, bila, u nekoj grdnoj guduri, lomljavinka-mljevilica. Tu su Abraševići kad su god bili gladni, mljeli misli te se hranili zvukom. Ali, za čudo božje – nije se mogao nijedan Abraš-čudak održati u toj lomljavinki! Omrkne zdrav i čitav, a osvane žigosan, sa crvenom masnicom oko vrata. To se čudo raščulo nadaleko i već se niko živi nije smio najmiti da bude lomljar. Ima nekoliko kako se Abraševići muče i petljaju sa samom mljevilicom, meljući pomalo i pokatkad noću.

I još nešto. U guduri bio kmetina, nekojak Tomski, jedan od ono malo Abraševića koji nisu zaturali vilama orahe na tavan, ni pojili vrbu, ni istezali gredu, ni sijali so. Taj je Tomski bio pametan čovjek, iako je nosio najduži perčin u svem kvartu.Uvidješe to Abraši odtad šišali se nisu, nego su i oni i svi ostali po okolnim kvartovima nosili perčine: neki niz leđa, a neki podvijene pod kapu iza vrata.

ZAGINTOSH & DJ JOZO – 20 h @Klub 27

U Klubu 27, spektakl otvara DJ Jozo sa svojim egzotičnim disco zvucima. Nakon njega kormilo preuzima Zagintosh sa kojim plovimo dublje u ekstazu. Naglašavamo da će na ovoj lokaciji vladati svježa i intimna atmosfera uz stage osmišljen i postavljen na potpuno novom mjestu u klubu!

BOBI – 22:30 h @Duradžik

U Night Baru ”Duradžik” plešemo dalje u noć sa Bobijem koji sa microhouse zvucima neumorno donosi dobru zabavu. Bobijev prvi Allnighter u u najljepšem malom kutku u gradu.

(K19-OKC Abrašević)