Uz razne sadržaje i službeno otvoren Advent u Mostaru

FOTO: mostar.ba

Kako je ranije najavljeno, na dočeku Nove godine program će otvoriti grupa Gabriel, a Mostarke i Mostarce u novu godinu uvest će Željko Bebek. Prvog dana nove godine nastupit će Adi Šoše i grupa Twist.

Plesnom predstavom Pinokio koju je izveo Plesni klub Erigo-D te koncertom Ivana Zaka u četvrtak navečer je počeo glazbeni dio Adventa u Mostaru, javlja Bljesak.info.

“Od 15. prosinca do 1. siječnja od 19.30 sati do ponoći na velikoj sceni bit će non stop svirka, po dva benda, što znači da će Advent biti jako ritmičan, živ i pokretan”, kazao je Damir Bunoza, član Organizacijskoga tima.

Po njegovim riječima, na pozornici koja je postavljena u parku građani će moći vidjeti Ivana Zaka, Ivana Rajiča i band “Teška tema”.

Nakon toga, 21. prosinca nastupit će band “New Primitives”, 28. prosinca Mostarski narodni orkestar, a u sklopu ovogodišnjeg programa nastupit će i tamburaši, DJ-evi, rock i pop sastavi, tribute bendovi, klape, a planiran je i dječji dnevni program.

Kako je ranije najavljeno, na dočeku Nove godine program će otvoriti grupa Gabriel, a Mostarke i Mostarce u novu godinu uvest će Željko Bebek. Prvog dana nove godine nastupit će Adi Šoše i grupa Twist. Podsjetimo, Advent se ove godine proširio i na park Zrinjevac, gdje će biti smješten dio adventskih kućica.

“Ono što je novina jeste da se širimo u park u kojem će biti i klizalište i cijela novogodišnja bajka za djecu, a i kućica, koje su dobile novi dizajn, je više”, rekla je Sanela Mešić iz Organizacijskog odbora.

Po njezinim riječima adventske kućice, kojih će ove godine biti 34, počele su s radom 4. prosinca i radit će svaki dan od 11 sati do ponoći.