Zvučanja vol. 2 u Abraševiću: Predstavljamo riječke Ochi i splitski Delirij

OKC Abrašević Delirij Ochi AbrašRadio Mostar svirka Zvučanja
Delirij na Zvučanjima u OKC Abrašević

Na drugom po redu, ljetnom izdanju svirke Zvučanja 24. juna nastupili su u OKC Abrašević Ochi iz Rijeke, Delirij iz Splita, te lokalna podrška The Blues Powerhouse i Crustalno jasno.

Ochi su bend osnovan 2021. godine u Rijeci koji sviraju post-hardcore/grunge sa stoner momentima. Dosada su objavili EP ‘Tremor’ za izdavačku kuću Geenger Records, a najavljuju i album prvijenac. O Ochima i dojmovima sa Zvučanja govore gitaristi benda Marin Jurčić i Borna Žderić te basista Marin Vinceković.

Delirij je petorka koja svira black’n’roll na splitski način. Iza sebe imaju dva EP izdanja ‘Robovi plejsa’ (2020) i Narkomancer (2022). Delirij predstavljaju basista Marino Šimović-Hajder i frontmen Goran Matošić-Gogi.

🎙 Pripremio Nikola Rončević

🎧 Muzika:
🎹 Ochi – Tremor
🎹 Delirij – Narkomancer

Poslušaj:



Projekt „Mostar – Prostori koji pokreću“ finansira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva. Nositelj projekta je People in Need (PIN), češka neprofitna, nevladina organizacija koja pruža humanitarnu i razvojnu pomoć u više od 30 zemalja širom svijeta. Zajedno sa PIN-om, ravnopravni članovi konzorcija su Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokratije Mostar (LDA Mostar) i Nešto Više (NV).