Balkan Eksces: Primer Regimen (Kolumbija) i LOPOČ (Mostar) u OKC Abrašević

Ljeto se vratilo u svoj svojoj moći, asfalt se topi, tijela se znoje i smrde, noću se ne spava – savršena atmosfera za prljavu pankčinu!
Balkan Eksces to zna i zato nam ovog puta servira posebni hardcore punk napitak smućkan od otpadnih voda Bogote i Mostara.

Koncert će se održati 13. jula u dvorištu OKC Abrašević. Slušaonica pred svirku počinje u 19:00 sati, a bendovi izlaze u 21:00. Cijena upada je 7 KM.

Evo o čemu se radi:

PRIMER REGIMEN // hardcore punk // Bogota

Primer Regimen je četvorka iz Bogote (Kolumbija) koja prži sirovu hardcore pankčinu uvaljanu u post-pank atmosferu od početka do kraja i trenutno su jedno od najvažnijih imena južnoameričke punk scene!

Kada su počeli sa probama teško je znati, ali po gradu se priča da je to bilo 2016. Već iduće godine objavljuju svoje prvo izdanje ‘No futuro, No solucion’, a zatim i album ‘Ultimo Testamento, te naposljetku EP izdanje ‘1983’ iz prošle godine.

Osim EP-a, prošle godine su također bili na europskoj turneji, ali dosta kraćoj i nisu uspjeli dobaciti do Balkana pa ove godine ispravljaju nepravdu!

Očekujte bučan, hrapav ali i strašno usviran koncert!

LOPOČ // noise punk // Mostar

Za Lopoč neki znaju, a neki ne pa da ih opet predstavimo.

To je ekipa skupljena sa dna poluprazne kace učmale mostarske kaljuže nazvane prikladno ‘mostarski underground’.
Da je pijani i potentni Aleksa Šantić uspio napraviti četiri komada djeteta Emini – izrodila bi se ova četiri kreštavca.

Uglavnom, Lopoč je neka vrsta frankensteinovog čudovišta koje sasvim solidno funkcionira. Sviraju brz, kratak i sladak noise punk sa elementima hardcorea i poezije.

Šuška se da im je ovaj koncert ujedno i promocija prvog albuma ‘Saumlja’.

Živibilipavidjeli.

(Balkan Eksces)