Prostori koji pokreću na zabavu: Izvještaj s prvog Mostar Bus Partyja


Obogaćivanje kulturne i party scene u Mostaru nastavlja se kroz projekt Prostori koji pokreću. Ideja održavanja house partija u gradskom autobusu nije nova, ali mobilna party soba Hausice kulturice je prvi takav događaj organiziran nakon covida.

50ak najsretnijih partijanera koji su izvučeni nakon instagram prijava na koje je apliciralo više od 250 ljudi, dobilo je priliku uživati u panoramskoj kružnoj gradskoj vožnji popularnim žutim japancem, dok su istodobno mogli uživati u setovima poznatih predstavnika mostarske DJ scene, Bobija i Lubnye. Poslušajte kako je bilo.

Pripremio: Nikola Bačić
Tonska realizacija: Boris Filipić
Foto: Goran Stojkić

Muzika:
Busdriver – Elsewhere & Elsewhen

Poslušaj:


Projekt „Mostar – Prostori koji pokreću“ finansira Vlada Ujedinjenoga Kraljevstva. Nositelj projekta je People in Need (PIN), češka neprofitna, nevladina organizacija koja pruža humanitarnu i razvojnu pomoć u više od 30 zemalja širom svijeta. Zajedno sa PIN-om, ravnopravni članovi konzorcija su Everyday Peace Indicators (EPI), Omladinski Kulturni centar Abrašević (OKC Abrašević), Agencija lokalne demokratije Mostar (LDA Mostar) i Nešto Više (NV).