Reg.Lab: ‘Svi ćemo umrijeti’ u Skopju sa Mirandom Lončar

U sklopu projekta Reg.Laba, 16. decembra u Skopju, Miranda Lončar održala je radionicu stand up komedije, te zatim nastupila u SCS Centru Jadro sa svojim komičarskim setom naziva ‘Svi ćemo umrijeti. Ovaj događaj je dio kulturne razmjene između OKC Abrašević iz Bosne i Hercegovine i Jadro Asocijacije iz Makedonije.

Povodom ove kulturne razmjene razgovarali smo sa stand up komičarkom Mirandom Lončar koja nam je govorila o radionici, nastupu, temama njenog seta ‘Svi ćemo umrijeti’, ali i o muzici koju sluša.

Pripremio: Nikola Rončević

Muzika: Talking Heads – Once In a Lifetime


REG.LAB je projekt usmjeren izgradnji kapaciteta i vještina umjetnika i kulturnih radnika za regionalno i međunarodno djelovanje. Proizlazi iz postojećih iskustava i suradnji te nastavlja razvijati regionalnu i europsku razmjenu, stvarajući dinamične programe umjetničke razmjene između kulturnih centara i proizvodeći znanja o novim participativnim modelima djelovanja temeljenima na dokazima. Projekt provodi konzorcij sastavljen od partnerskih organizacija iz šest zemalja Jugoistočne Europe – predvođen je Kooperativom – Regionalnom platformom za kulturu i projektnim partnerima: Anibar (Kosovo), Društvo Asociacija (Slovenija), NKSS from (Srbija), Jadro Association | Јадро Асоцијација | Jadro Asociacioni (Sjeverna Makedonija), Operacija grad (Hrvatska) i OKC Abrašević (Bosna i Hercegovina).