Balkan eksces: PESTARZT / SMRT RAZUMA / CRUSTALNO JASNO (27/3/20)

Osim što domaću punk/hardcore scenu prati u sklopu našeg programa Radio Geometrija, emisija Balkan eksces od narednog mjeseca započinje i svoje koncertne programe. 27. marta 2020. na zatvorenoj sceni OKC Abrašević nastupaju:

Pestarzt / Pestarzt FB

PESTARZT je nabrijana i mračna hardcore punk četvorka koja dolazi iz Sombora. Jedan su od aktivnijih bendova na sceni o čemu dovoljno govori činjenica da iza sebe imaju čak sedam europskih turneja i četiri studijska izdanja, a stvaraju od 2014. godine.

Facebook: https://www.facebook.com/pestarztxhc/ Bandcamp: https://pestarzt.bandcamp.com/

Više o bendu i aktualnom EP izdanju ‘Pandemonium’ poslušajte u programu Radio geometrija:

Smrt razuma / SR Bandcamp

SMRT RAZUMA je četvorka iz Osijeka. S probama počinju 2017. godine, a sviraju bijesni thrash/hardcore punk. Iza sebe imaju odličan demo objavljen i tiskan prošle godine (link ispod), a očekujemo skoro i nešto novo iz njihove peći. Facebook: https://www.facebook.com/SmrtRazuma/ Bandcamp: https://smrtrazuma666.bandcamp.com/releases

Razgovor s bendom u programu Radio geometrija:

Crustalno jasno / CJ FB

CRUSTALNO JASNO je mostarski crust punk duo aktivan od 2013. godine Iza sebe imaju par garažnih i split izdanja od kojih su jedno dijelili čak sa grindcore legendama ‘Agathocles’. Za ovaj koncert kažu da dolaze sa novitetima i happy crustcore zvukom i prizvukom.

Facebook: https://www.facebook.com/crustalnojasno/ Bandcamp: https://crustalnojasno.bandcamp.com/

Razgovor s crustalno jasno na AbrašRadiju:

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/198312357905543/

UPAD SLOBODAN

Poster: Brainfart